Pečeme cukroví - Základ pro cukroví s matchou

Kód: A2115
423 Kč –6 %
Základ pro matcha
423 Kč –6 % 399 Kč 346,96 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Matcha v cukroví? Ne tak obvyklá, ale díky zelená barvě rozhodně zajímavá!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vánoční set – Základ pro cukroví s Matchou

Upečte si sladké a zdravé vánoční chuťovky nebo ozvláštněte své ověřené recepty novou chutí! Vánoční cukroví může chutnat i vypadat trochu jinak a hlavně si ho můžete dopřát bez výčitek a strachu z přeslazení! 

Klíčem ke skvělému cukroví jsou správné ingredience v BIO kvalitě. Voňavá koření jako skořice, kardamom či zázvor nebo krásně zelenou matchu můžete přidat do vánočního těsta a vytvořit tak novou vánoční chuťovou bombu.

Balíček obsahuje:

  • BIO Poctivé ghí z Valašska, 220 ml / 450 ml / 720 ml, Day Spa
  • BIO Matcha čaj 60 g / 100 g, Day Spa
  • Mouka konopná, 500 g, Day Spa

Pravý japonský BIO Matcha čaj je sytě zelený jemně mletý prášek z čajových lístků. Cukroví dodá krásnou zelenou barvu a ještě ho jemně dochutí. Postačí přidat 1 až 2 lžičky do pečených i nepečených receptů. Kromě barvy a chutě zlepšuje trávení a zmenšuje chuť k jídlu! Velice oblíbený je nápoj, který lze připravit v teplé i studené verzi. Matcha prášek můžete přidat také do smoothie, kaší nebo pudingů.

Nikdy se nepřipálí a má všestranné využití, BIO Poctivé Ghí z Valašska! Je to čistý máselný tuk s lehce oříškovou chutí. V ájurvédě se mu říká také elixír života, neboť má omlazující a regenerační účinky. Ghí se hodí na restování zeleniny, jako základ na polévku, potírání palačinek nebo na pečení buchet i cukroví. Ghí snadno nahradí obyčejné máslo nebo olej a udělá tak z klasických receptů zdravější variantu. Vyzkoušejte např. zdravé pečené máslové sušenky s ghí. Postačí vám 200 g špaldové mouky, 80 g ghí, 50 g třtinového cukru a hrst větších sušených brusinek.

RAW Konopná mouka je vyrobena ze zastudena lisovaných konopných semínek a má jemnou ořechovou chuť. Pečivu i cukroví dodá krásnou barvu a vůni. Konopnou mouku je při pečení dobré skombinovat s další moukou, např. špaldovou nebo cizrnovou. Poměr konopné mouky by měl být max. 20% z celkového množství mouky v těstě.  Mouku můžete přidat do dezertů, buchet, palačinek, salátů, müsli i kaší, ale také použít pro zjemnění omáček a zahuštění polévek.

Konopnou moku, ghí i prášek Matcha můžete přidat do těsta na sušenky i vánoční perníčky. Stačí upravit poměr ingrediencí a máte zdravé cukroví s vylepšenou chutí. Vánoce jsou dobrou příležitostí vyzkoušet nové recepty. Vždy se totiž najdou ochotní degustátoři, kteří vám rádi poskytnou recenze na vaše zdravé vánoční cukroví. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz