Knossos
Píše se rok 1911 a v malé horské vesničce na Krétě vzniká něco unikátního – mýdlo Knossos! Za vším stojí Emmanuel Brokos, který přišel s nápadem použít olivový olej při výrobě mýdel. Začátky nebyly snadné – své první Knossos mýdlo vyráběl v primitivním sudu ohřívaném dřevem. Horké mýdlo naléval do dřevěných forem, nechával ztuhnout a poté ho ručně krájel, označoval a balil.
Knossos mýdlo – tradice, která žije dál
Odkaz Emmanuela Brokose žije dál v každém kousku mýdla. Nese příběh rodinné tradice, práce a lásky k řemeslu, které se dodnes předává z otce na syna. I když dnes výrobu podporují moderní technologie, které zvyšují kapacitu a urychlují proces, základní receptura mýdel Knossos zůstává stejná.
V čem spočívá kouzlo mýdel Knossos?
Mýdla Knossos se dodnes vyrábějí z olivového oleje, známého pro své hydratační a vyživující vlastnosti. Jsou často obohacena o přírodní složky, jako jsou bylinky, esenciální oleje nebo koření, což jim dodává jedinečnost. Hodí se na pokožku celého těla, obličeje i vlasů a jsou ideální pro všechny typy pokožky.
Stránka 1 z 1 - 24 položek celkem