Recepty

Jak na výrobu domácího ghí krok za krokem

Co je to ghí? Ghí je známé především po své zdravotní přínosy a nekonečné využití v kuchyni i mimo n...

Hummus – vynikající jídlo mnoha chutí

Hummus je bohatá, krémová pasta plná páté chuti, tzv. umami. Vyrábí se z cizrny, sezamové pasty tahi...

Tvarohový beránek – lahodný symbol Velikonoc

Pečený sladký beránek neodmyslitelně patří k velikonočním svátkům. Víte ale, proč pečeme zrovna berá...

Masala Chai – voňavý a hřejivý společník pro sychravé večery

Ne každý má momentálně možnost se během podzimních sychravých večerů k někomu přitulit, ovšem s...

Basmati rýže s kořeněnou cizrnou

Říká se jí “indické šampaňské” a v hindštině se překládá jako “královna vůní” a mezi lidmi se označu...

Recept na Mazanec

Mazanec je bochánek pečený především na Velikonoce ze sladkého kynutého těsta, které se nutně n...

Recept na Kurkumové mléko

Nápoj, který má mnoho jmen, mezi kterými je třeba "Zlaté mléko", často se také i u nás používá angli...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz