Není to nic nového, kultura, kterou jsme si sami vypěstovali, je precizní v hledání chyb a nedostatk...
Ájurvéda - věda o životě, Strana 3
Slovo jóga (resp. yoga) je odvozeno od slova “yuj”. Význam tohoto slova lze volně přeložit jako “sje...
Tahini pasta je oblíbenou přísadou v kuchyni především v oblasti Blízkého východu, ale díky své laho...
Cítit se dobře, bez stresu a v pohodě. To by chtěl v poslední době asi každý z nás. Moderní doba je ...
Není čaj jako čaj a i ájurvéda na to pamatuje. Přečtěte si, který je pro vás ten pravý a jaké bylink...
Ve druhém díle našeho ájurvédského průvodce se zaměříme na potraviny, které byste do svého jídelníčk...
Příjemně teplý říjen se zlatavými odlesky slunce v barevných korunách stromů se i letos mění v pochm...
Tahini je pasta, která se vyrábí ze sezamových semínek. Sezam obsahuje z velké části olej, který je ...
Kurkuma, jinak známá jako haldi, indický šafrán, ájurvédské koření života nebo zlaté koření, je suše...
Šatavari, Asparagus racemosus nebo také chřest hroznovitý je rostlina blízce příbuzná chřestu. Naroz...
Co je to ghí? Ghí je známé především po své zdravotní přínosy a nekonečné využití v kuchyni i mimo n...
Přírodní zdroj vitamínu C, vysoký obsah antioxidačních látek a nespočet dalších blahodárných účinků ...